1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Kezdő program

crossfit kezdőknek 

Először is nagyon örülünk neki, hogy a járványhelyzet javulásával a mozgás fontossága ismét előtérbe került nálad. Mi a teremben mident elkövetünk annak érdekében, hogy minél biztonságosabban tudj részt venni óráinkon. Ebben az is segít, hogy termünk 700 m2 edzőfelülettel az egyik legtágasabb Budapesten.

Itt tovább olvashatsz az intézkedéseinkről.

kezdő csoportokba lejjebb görgetve tudsz bejelentkezni.

Szeretnél nyárra formába kerülni? Növelnéd az erőnléted, gyorsaságod, állóképességed, de új vagy a CrossFit világában? Akkor kezdő kurzusunk tökéletes választás számodra, ahol szakképzett edzők segítségével, nem csak garantáltan formába hozunk, de 6 hét alatt a karantén során felszedett esetleges plusz kilóktól is megszabadítunk

Mivel a CrossFit a funkcionális edzés alapjaira épülő gyakorlatokból áll, óráink során az egész testet átmozgató feladatokkal fogsz találkozni. Tudjuk, hogy egy új edzéstípus mindig ismeretlen terület, és egy CrossFit terembe belépni különösen idegörlő lehet, de itt mindenki kezdő, mindenki új, és mindenki a céljait akarja elérni. 

Legyél a közösségünk egy újabb oszlopos tagja!  Jelentkezz folyamatosan induló 6 hetes kezdő programunkra és meglátod, nemcsak fittebb és erősebb leszel, de mentálisan is sokkal jobban is fogod magad érezni a bőrödben. Hívj egy barátot és próbáljátok ki együtt.

6 hét – 12 alkalom – 22.000 Ft –  12 fő

CROSSFIT KEZDŐKNEK - JELENTKEZÉS

Kezdő jelentkezés

miért a crossfit mayfly? 

Alapmozdulatok helyes elsajátítása

700 m2 edzőfelület, az egyik legtágasabb terem Budapesten

Hivatalos CrossFit edzői csapat

Limitált számú csoportok

60 perces órák

Szépkártya elfogadóhely 

Összetartó közösség

Szuper hangulatú edzések 

Garantált fejlődés

kiknek ajánljuk a kezdő kurzust? 

Függetlenül attól, hogy most vágsz-e bele a sportba vagy már több éve rendszeresen mozogsz, garantáljuk hogy a CrossFit számtalan kihívást fog tartogatni számodra. Kezdő programunkat kifejezetten azoknak javasoljuk, akik most ismerkednek a CrossFit világával.

6 hét – 12 alkalom – 22.000 Ft –  12 fő

Mit fogsz tanulni? 

Ahhoz hogy a CrossFit folyamatos sikerélményt és kihívást biztosítson számodra, nélkülözhetetlen a megfelelő technikai alapok elsajátítása. Programunk úgy van felépítve, hogy minden óra tartalmaz elméleti és gyakorlati oktatást, amelyet egy pörgősebb feladat zár a már tanult mozdulatokból összeállítva. Az edzések egymásra épülnek és az intenzitás is fokozatosan növekszik, hagyva időt neked és a testednek hozzászokni a növekvő terheléshez megfelelő regeneráció mellett. 

A program elvégzése után nemcsak fittebbnek és erősebbnek érzed magad, de rájössz, hogy a CrossFit sokkal több mint egy sport, ez egy igazi kihívásokkal teli életforma. 

 

#JOINUSANDYOUMAYFLY 

rólunk mondták 

…Szuper jó kis közösséget kovácsoltatok, ezt pedig csak szívvel-lélekkel lehet elérni.

Plenter Nóra – CrossFit kezdő csoport résztvevő

Tuti bérletes leszek nálatok, mert négy hét is elég volt nekem arra hogy tudjam, megtaláltam az igazi helyet ahova tartozni öröm.

Burkodi Erika – CrossFit kezdő csoport résztvevő

Ficsor Alex nagyon felkészült, lelkiismeretes és remek hangulatot teremtett az edzéseken. Az edzők közvetlenek és kedvesek, bármilyen kérdéssel lehet hozzájuk fordulni. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is ide fogok járni 🙂

Szebenyi Gergely – CrossFit kezdő csoport résztvevő