1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Kezdő program

crossfit kezdőknek 

Kezdd el CrossFit karriered nálunk a MayFly-ban, legyél akár teljesen kezdő, újrakezdő, vagy más sportban, edzésformában jártas atléta.

Mi a teremben mident elkövetünk annak érdekében, hogy minél biztonságosabban tudj részt venni óráinkon. Ebben az is segít, hogy termünk 700 m2 edzőfelülettel az egyik legtágasabb Budapesten.

Itt tovább olvashatsz az intézkedéseinkről.

kezdő csoportokba lejjebb görgetve tudsz bejelentkezni.

Növelnéd az erőnléted, gyorsaságod, állóképességed, de új vagy a CrossFit világában? Akkor kezdő kurzusunk tökéletes választás számodra, ahol szakképzett edzők segítségével, nem csak garantáltan formába hozunk, de 6 + 4 hét alatt a felszedett esetleges plusz kilóktól is megszabadítunk

Mivel a CrossFit a funkcionális edzés alapjaira épülő gyakorlatokból áll, óráink során az egész testet átmozgató feladatokkal fogsz találkozni. Tudjuk, hogy egy új edzéstípus mindig ismeretlen terület, és egy CrossFit terembe belépni különösen idegörlő lehet, de itt mindenki kezdő, mindenki új, és mindenki a céljait akarja elérni. 

Legyél a közösségünk egy újabb oszlopos tagja!  Jelentkezz folyamatosan induló 10 hetes kezdő programunkra és meglátod, nemcsak fittebb és erősebb leszel, de mentálisan is sokkal jobban is fogod magad érezni a bőrödben. Hívj egy barátot és próbáljátok ki együtt.

6+4 hetes kurzus felépítése

Egy olyan 10 hetes átfogó kurzuson vehetsz részt, melynek elvégzésével magabiztosan és felkészülten csatlakozhatsz a haladó csoportos órákhoz. A kurzust két részre bontjuk: 6 hét kezdő + 4 hét középhaladó tanfolyam megszakítás nélkül. Tehát 10 héten keresztül heti 2 alkalommal vehetsz részt az egymásra épülő edzéseken, melyet ugyanaz az egy vagy esetenként kettő edző visz végig.

kezdő 6 hét

Átfogó kurzusunk során az alapgyakorlatok elsajátítása – első 6 hét.

+ középhaladó 4 hét

Az első 6 hét letelte után a következő 4 hétben lehetőséged lesz elmélyülni a komplexebb, haladóbb elemek helyes technikai kivitelezésében is. Ilyenek például az olimpiai súlyemelő gyakorlatok és annak kiegészítői, a kettlebell-lel és kézisúlyzóval végzett nehezebb gyakorlatok, vagy a saját testsúlyos gimnasztikai elemeknek egy magasabb szintje. A középhaladó 4 hét arra is ideális számodra, hogy a már haladó csoportos órákon jellemző terheléshez és intenzitáshoz is hozzá tudjon szokni a tested, garantálva a megfelelő regenerációt és a sérülések elkerülését.

A csoport létszámát 8-10 fő között maximalizáljuk annak érdekében, hogy minden résztvevő megkaphassa a szükséges figyelmet és a fejlődés garantálva legyen.

1 alkalom 60 perc

Gondoskodunk arról, hogy olyan alapokat kapj, ami mentálisan és fizikálisan is felkészít, hogy a CrossFit-et életmódszerűen űzhesd sok éven át. Mindemellett egy támogató közösséghez is csatlakozol, amely folyamatosan húzni fog téged előre és nem hagyja, hogy feladd bármilyen akadályba is ütköznél.

crossfit start

6 hét (12 alkalom) – 24.000 Ft

crossfit start plus

10 hét (20 alkalom) – 42.000 Ft

crossfit start, utólagos kiegészítő 4 héttel

6 + 4 hét (12 alkalom + 8 alkalom) – 48.000 Ft

Melyik kurzust válasszam?

Ha a 10 hetes CrossFit Start Plus kurzust választod, kedvezményesen vehetsz részt a középhaladó 4 hetes kurzuson és biztos lehetsz benne, hogy olyan átfogó tudást és tapasztalatot szerzel, mellyel magabiztosan vághatsz neki a csoportos óráknak. 

Ha még bizonytalan vagy, lehetőséged van először a 6 hetes CrossFit Start kurzusra jelentkezni, azonban ebben az esetben az első 6 hét 24.000 Ft + 4 hét utólagos fizetéssel szintén 24.000 Ft, azaz 48.000 Ft.

CROSSFIT KEZDŐKNEK - JELENTKEZÉS

Kezdő kurzus jelentkezés
A CrossFit Start (első 6 hét) fizetése esetén 24.000 Ft a jelentkezési díj, amennyiben a CrossFit Start Plus-t választod (10 hét egyben), úgy a kedvezményes jelentkezési díj 42.000 Ft. A kezdő kurzus 5 fős létszámtól indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el az 5 főt, akkor erről a kurzust megelőző napon e-mailben értesítünk.

miért a crossfit mayfly? 

Alapmozdulatok helyes elsajátítása

700 m2 edzőfelület, az egyik legtágasabb terem Budapesten

Hivatalos CrossFit edzői csapat

Limitált számú csoportok

60 perces órák

Szépkártya elfogadóhely 

Összetartó közösség

Szuper hangulatú edzések 

Garantált fejlődés

kiknek ajánljuk a kezdő kurzust? 

Függetlenül attól, hogy most vágsz-e bele a sportba vagy már több éve rendszeresen mozogsz, garantáljuk hogy a CrossFit számtalan kihívást fog tartogatni számodra. Kezdő programunkat kifejezetten azoknak javasoljuk, akik most ismerkednek a CrossFit világával.

Mit fogsz tanulni? 

Ahhoz hogy a CrossFit folyamatos sikerélményt és kihívást biztosítson számodra, nélkülözhetetlen a megfelelő technikai alapok elsajátítása. Programunk úgy van felépítve, hogy minden óra tartalmaz elméleti és gyakorlati oktatást, amelyet egy pörgősebb feladat zár a már tanult mozdulatokból összeállítva. Az edzések egymásra épülnek és az intenzitás is fokozatosan növekszik, hagyva időt neked és a testednek hozzászokni a növekvő terheléshez megfelelő regeneráció mellett. 

A program elvégzése után nemcsak fittebbnek és erősebbnek érzed magad, de rájössz, hogy a CrossFit sokkal több mint egy sport, ez egy igazi kihívásokkal teli életforma. 

 

#JOINUSANDYOUMAYFLY 

rólunk mondták 

…Szuper jó kis közösséget kovácsoltatok, ezt pedig csak szívvel-lélekkel lehet elérni.

Plenter Nóra – CrossFit kezdő csoport résztvevő

Tuti bérletes leszek nálatok, mert négy hét is elég volt nekem arra hogy tudjam, megtaláltam az igazi helyet ahova tartozni öröm.

Burkodi Erika – CrossFit kezdő csoport résztvevő

Ficsor Alex nagyon felkészült, lelkiismeretes és remek hangulatot teremtett az edzéseken. Az edzők közvetlenek és kedvesek, bármilyen kérdéssel lehet hozzájuk fordulni. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is ide fogok járni 🙂

Szebenyi Gergely – CrossFit kezdő csoport résztvevő