1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Edzőink

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FARKAS BALÁZS

Farkas Balázs vagyok, de ami fontosabb főleg Nektek, hogy 7 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a CrossFittel Finnországban. Az ott eltöltött közel 5 év alatt tanultam meg ennek a sportnak minden fortélyát és mélyedtem el igazán a CrossFit világában.

Jelenleg pedig boldogan mondhatom el magamról, hogy ez a sport már nem csak a hobbimat , hanem a szenvedélyemet és hivatásomat is jelenti egyaránt, közel 5 éve.

Sportmúltamnak köszönhetően ( 7 év szertorna, 2 év úszás, 7 év kajakozás) gyorsan fejlődtem és belekóstoltam a versenyzésbe hazai és nemzetközi szinten is, ami a mai napig egy extra motivációt jelent a számomra. Edzőként foglalkozom kezdőkkel, haladókkal és közel elit szintű versenyzők felkészítésével egyaránt.

Az edzéseken kívül a légkör és a közösség, aminek a része lehettem külföldi éveim alatt tanítványként és később edzőként, a mai napig egy nagyon kedves emlék maradt. Az elsődleges célom, hogy Magyarországon is kialakítsam ezt a remek környezetet, ehhez pedig a tökéletes helyszín is megszületett: a CrossFit MayFly.

Mivel szeretek emberekkel foglalkozni, és mint edző hozzásegíteni őket egy egészségesebb, sikeresebb és boldogabb élethez, nekem a napi motivációt is ők adják. Így minden percét maximálisan ki tudom élvezni a közösen eltöltött időnek ,ami a vendégeimre sem lehetne pozitívabb hatással mind fizikailag, mind szellemileg.

CrossFit Trainer Level 1 Certificate 2015 – Stockholm, Svédország

CrossFit Trainer Level 2 Certificate 2017 – Berlin, Németország

CrossFit Advanced Gymnastics Course Certificate 2019 – Nottingham, England

CrossFit Judge 2016, 2017

CrossFit Gymnastics Level 1 Certificate 2019 – Preston, England

Certified Weightlifting Trainer 2019 – Budapest, Hungary

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FEKETE ANETT

Fekete Anett vagyok, és a 10 éves edzői pályafutásom alatt mindig is fontosnak tartottam, hogy fejlődjek, tapasztalataimmal minél szélesebb skálát tudjak lefedni a hivatásomban. Így jutottam el 2014-ben a CrossFit világába, ami azonnal meghatározó szerepet nyert el nálam.

Lenyűgözött a sportág összetettsége, hogy a technikák csiszolása szüntelen kihívást jelent sportolóként és edzőként egyaránt. Innen nem volt nehéz a súlyemelést is egy kicsit komolyabban vennem, ezen a területen is folyamatosan képzem, és időnként meg is mérettetem magam. Mindehhez pedig elengedhetetlen alapot jelent a mobilizáció és a gimnasztika. Ezek mozgásanyaga jól beilleszthető a prehab-rehab vonalba, mely szintén nagyon közel áll a szívemhez.

Szeretem a közös munkát, megélni az edzettjeim fejlődését, segítséget nyújtani és megosztani a tapasztalataimat, legyen szó kezdőről, újrakezdőről, sérüléssel bajlódóról, hobbi vagy élsportolóról.

CrossFit, FMS Level 1

ELTE-TFK, Angol-testnevelés szak, Balance Akademia – Kinesiology taping

IWI Szemelyi Edző, Sportedző, Kosárlabda

CrossFit Level 2 trainer (2017-)

CrossFit Judge OC (2016-)

CrossFit Scaling course OC

FMS expert Level 1 (Functional Movement Screen)

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
SZUROMI TÍMEA

Sziasztok, Szuromi Tímea vagyok, válogatott súlyemelő. Gyermekkorom meghatározó sportága az úszás volt, amit 15 évig versenyszerűen űztem. Ezután nagyon sok sportágban megfordultam: jött 3 év vízilabda, majd női testépítésben álltam színpadra, de itt hamar rájöttem, hogy ez nem az én sportágam. Játszottam Magyarország első női amerikai foci csapatában is 3 évet. Eközben megfertőzött a vasak és a súlyok világa, először erőemelő voltam, amiben mondhatom, elértem, amit el lehet, 3x-os Európa- és Világbajnok lettem, 3 különböző szervezetnél. Sajnos nem voltam motivált, hogy tovább folytassam így váltottam olimpiai sportágra, és így lettem súlyemelő. 5 év alatt, többszörös magyar bajnok, korosztályos Európa bajnok és világcsúcstartó lettem. Jelenleg a 2020-as tokiói olimpiára készülök.

Edzői pályafutásomat először a gyerekeknél, úszóedzőként és oktatóként kezdtem. Aztán gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy a fitness és testépítő sportágban edzőként sikerült elhelyezkednem, és lettem versenyfelkészítő edző. Emellett minden fogyni, hízni, változni vágyó átlagembert, hobbi sportolót terelgetek egy egészségesebb és fittebb élet útjára. A CrossFitet mint kiegészítő sportágat csempésztük bele a súlyemelő felkészülésembe. Minden nehézségével, összetettségével, sokrétűségével együtt belopta magát a szívembe. Ezzel együtt adta magát egy újabb cél, amit edzőként szeretnék elérni, az pedig az, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit a súlyemelés és a versenyzés adott, azt átadhassam mindenki számára, ezzel segítve saját céljaik elérését.

Testnevelő – Gyógytestnevelő tanár

Súlyemelő edző

TRX edző – R- med akadémia

IFBB Testépítés és Fitness edző

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FICSOR ALEX

Ficsor Alex vagyok, 2012-ben ismerkedtem meg a Crossfit világával. 10 évig triatlonoztam, vízilabdáztam, majd az erőedzésbe is belekóstoltam egyetemistaként. Egyetem alatt, egy olyan módszert kerestem, amely segít a triatlonos állóképességemet megtartani, ugyanakkor az erőmet és a koordinációmat is tudom vele fejleszteni. Ekkor lettem szerelmese a Crossfit edzésfilozófiájának, és közösségének.

Edzőként folyamatosan fejlesztem magam, hogy tudásommal segítsek a sporttársaknak felépíteni a legerősebb verziójukat, mind fizikailag, mind mentálisan.
Foglalkozom Kezdőkkel, Haladókkal és szeretnék elit szintű versenyzőket is felkészíteni a későbbiekben.
Imádok oktatni (és beszélni is), ezáltal bármikor rendelkezésetekre állok gimnasztika, állóképességi edzés, táplálkozás, de még rehabilitációs és súlyemeléssel kapcsolatos témákban is.
Célom elsősorban az egészséges mozgásminták és szokások kialakítása.

Számomra nincs is jobb érzés mikor egy összetartó közösséget látok, akik egymást motiválják, és együtt fejlődnek, vagy mikor egy mozgás hosszú tanulása és gyakorlása kifizetődik, sikerül az első húzódzkodás, kézen állás, muscle up, vagy egyszerűen csak élénkebbnek és egészségesebbnek érzi magát az ember a mozgástól.

Olyan emberek vesznek körül itt, akiket nem csak én oktatok, de engem is motiválnak, hogy a tökéletességre törekedjek. Ettől olyan érzésem van, hogy valahova tartozom, és örülök, hogy a Mayfly családhoz csatlakozhattam.

Testnevelő edző Bsc- Testnevelési Egyetem

PN Lvl 1 táplálkozástanácsadó- Precision Nutrition

CrossFit Level 1 edző

Személy edző- Iwi Nemzetközi Fitnesziskola

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
PÁLINKÁS GERGELY

Pálinkás Gergely vagyok, a Testnevelési Egyetem Sportélettani Kutató Központjában dolgozom, mint sporttudós. Kiskorom óta a versenysportban élek, a különböző sportágak mellett főként a küzdősportok kísérték végig eddigi életemet. Már felnőtt koromban ismerkedtem meg a súlyemeléssel, amit versenyszerűen űztem, valamint a CrossFitel, ami annyira magával ragadott, hogy Phd témámnak is ezt választottam. Munkám során elit sportolók felmérésével, céljaik elérésének segítésével foglalkozok. Fontosnak tartom, hogy a legújabb sporttudományi ismereteket beépítsem a gyakorlati sportba, ezzel is erősítve a sporttudósok és a sportolók közti kapcsolatot Magyarországon. Egyik fő feladatomnak tartom, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit a munkám során szerzek, eljuttassam azokhoz, akiknek erre van igénye, függetlenül attól, hogy milyen szinten sportolnak.

 

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
KATONA MÁRTON

Sziasztok, Katona Márton vagyok és 5 éve csöppentem bele a CrossFit világába. Mindig szerettem mozogni, sportolni, de nem volt egy meghatározó sportág, ami mellett igazán elköteleződtem volna. Sok mindent kipróbáltam (úszás, futás, evezés, küzdősportok, testépítés stb.), de egy idő után elfogyott a motivációm, mert valami mindig hiányzott az edzésekből. Csak abban voltam biztos, hogy erősebb, gyorsabb és ügyesebb szeretnék lenni, valami olyat kerestem, ami sokoldalúan fejleszti valamennyi fizikai képességem. 2015-ben egy edzőképzésen kezdett el egy társam a CrossFit-ről mesélni, majd kis idő múlva teljesítettem életem első WOD-ját és onnantól nem volt megállás. Elkezdtem egyre többet edzeni és közben felfedeztem a CrossFit mögött húzódó edzésfilozófiát és közösséget, képezni kezdtem magam, és teszem ezt azóta is megállás nélkül. Egy idő után úgy éreztem, hogy még többet szeretnék tudni és tovább is szeretném adni mindezt, hogy segítsek másoknak a céljaik elérésében. Az én célom, hogy nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül megtanítsalak hogyan mozogj helyesen, hatékonyan, egészségesen, sőt, hogy mentálisan is erősebb legyél. Mindezt megfelelő táplálkozással és pihenéssel kiegészítve nem csak a teremben, hanem az életben is sokkal jobban fogsz teljesíteni.

 

Személyi edző – Fitness Company

CrossFit Level 1 Trainer 2017 – Bécs, Ausztria

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
VARGA LINDA

Sziasztok, Varga Linda vagyok, 2015 szeptember 28. óta crossfitezek, de ki számolja..12 év versenyszerű ugrókötél adta a sport iránti elkötelezettséget, szeretetemet és tiszteletemet. Kiegészítőként akrobatikáztam, majd aerobikoztam és konditeremben próbáltam erősödni. A célom az, hogy emberekkel foglalkozhassak a mozgás igényének kialakításában, ez tesz boldoggá és teljessé az életben. Az első Crossfit edzésemen beleszerettem a sportágba, összetettsége és közösségi ereje miatt. Azóta is a folyamatos tanulás visz előre a hivatásomban, hogy ezáltal az edzetteim is szakmailag igényes tudás birtokába jussanak. Kipróbáltam magam versenyeken és vannak a jövőre nézve is céljaim, így a legjobb csapatba kerültem az edzői gárdát tekintve. A szakdolgozatomban a Crossfit és a hátterében álló erősportok edzéselméleti, táplálkozástudományi és sportpszichológiai összefüggéseit vizsgáltam. Hiszek a sportrekreáció és a Crossfit kapcsolódásában, ami többről szól, mint edzésre járás. Specializálódtam a Strongfirst Kettlebell irányába és 2019-ben SFG edző lettem. Számomra a legnagyobb örömöt a munkámban az jelenti, mikor az első edzéseiden még nem is tudod, mekkora változást fog hozni az életedben, hogy eljöttél és itt vagy velünk. Minden erőmmel azon vagyok, hogy átadjam a helyes mozgásokat és elindítsalak az úton. Felfedezni miben vagy tehetséges, fejlődni a hiányosságokban. Erő-állóképesség és mobilitás javulás, hétköznapi dolgok, mint a helyes tartás, egészséges, kiegyensúlyozott élet, célirányosabb táplálkozás – ezek mind a Crossfit velejárói. Olyan csapat részesei is lehetünk, ahol mindig kapunk egymástól kellő motivációt önmagunk csiszolásában, a közös programokról nem is beszélve.

 

SZE Sporttudományi Kar – Sport- és rekreációszervezés Bsc

SFG I. Certificate (StrongFirst Girya Kettlebell Instructor Level I) – Movelab Academy

GFM Seminar (Ground Force Method ) – Movelab Academy

Sportedző (Csoportos és személyi Testépítés-Fitness Instruktor) – GYMS Megyei Sportszövetségek Egyesülése-OKJ

edzői csapat, Edzőink, CrossFit -  MayFly
UDVARDI ATTILA

Sziasztok, Udvardi Attila vagyok. 2017 márciusában – a barátaim tanácsára – sétáltam be életem első crossfit órájára. Rögtön tudtam, hogy ez az a sport, ami hosszú éveken át elkísér majd. Ez olyannyira bebizonyosodott: hogy mára azt mondhatom nem sportként vagy hobbiként, hanem sokkal inkább életvitelként tekintek a Crossfittre.

A sportolást ötéves koromban kezdtem. Nyolc évig versenyszerűen szertornáztam, amit négy év szintén magas szintű kajakozás követett. Ezek a sportok remek fizikális és mentális alapokat teremtettek ahhoz, hogy a crossfittre kellő alázattal, a megfelelő hozzáállással tudjak tekinteni. Ennek köszönhetően igyekszem a crossfitben mint versenysportban is helytállni, és saját céljaimhoz mérten folyamatosan fejlődni atlétaként is.

Az érettségit követően az ELTE jogi karán kezdtem el tanulmányaimat, ahol 2016 tavaszán diplomáztam. Gimnazista korom óta tudom, hogy emberekkel szeretek legfőképp foglalkozni, ismereteket, tudást átadni. Tanítani. A crossfittel való megismerkedésem még inkább megerősítette az ebbéli hitemet. Mindez közös erővel sarkalt arra, hogy 2019-ben edzői képesítést szerezzek. Az azóta eltelt időben személyi és csoportos óraadó edzőként tevékenykedem a funkcionális fitnesz világában.

A Crossfit Mayfly közösségének lassan két éve vagyok tagja. Ez a közeg, ami itt körülvesz, rengeteget segített abban, hogy számos területen fejlődjek, jobb emberré és sportolóvá váljak. Célom és legjobb tudásom szerint azon fogok dolgozni, hogy edzőként is a lehető legnagyobb segítségére legyek ennek a remek társaságnak. Trénerként és sportszerető emberként kevés nemesebb dolgot tudnék elképzelni, mint egészséget, örömteli és tudatos mozgást vinni mások életébe.

 

Budapesti Karrier Akadémia – Csoportos Fitness instruktor

Személyi edző OKJ