1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Edzőink

edzők, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FARKAS BALÁZS

Farkas Balázs vagyok, de ami fontosabb főleg Nektek, hogy 7 évvel ezelőtt ismerkedtem meg a CrossFittel Finnországban. Az ott eltöltött közel 5 év alatt tanultam meg ennek a sportnak minden fortélyát és mélyedtem el igazán a CrossFit világában.

Jelenleg pedig boldogan mondhatom el magamról, hogy ez a sport már nem csak a hobbimat , hanem a szenvedélyemet és hivatásomat is jelenti egyaránt, közel 5 éve.

Sportmúltamnak köszönhetően ( 7 év szertorna, 2 év úszás, 7 év kajakozás) gyorsan fejlődtem és belekóstoltam a versenyzésbe hazai és nemzetközi szinten is, ami a mai napig egy extra motivációt jelent a számomra. Edzőként foglalkozom kezdőkkel, haladókkal és közel elit szintű versenyzők felkészítésével egyaránt.

Az edzéseken kívül a légkör és a közösség, aminek a része lehettem külföldi éveim alatt tanítványként és később edzőként, a mai napig egy nagyon kedves emlék maradt. Az elsődleges célom, hogy Magyarországon is kialakítsam ezt a remek környezetet, ehhez pedig a tökéletes helyszín is megszületett: a CrossFit MayFly.

Mivel szeretek emberekkel foglalkozni, és mint edző hozzásegíteni őket egy egészségesebb, sikeresebb és boldogabb élethez, nekem a napi motivációt is ők adják. Így minden percét maximálisan ki tudom élvezni a közösen eltöltött időnek ,ami a vendégeimre sem lehetne pozitívabb hatással mind fizikailag, mind szellemileg.

CrossFit Trainer Level 1 Certificate 2015 – Stockholm, Svédország

CrossFit Trainer Level 2 Certificate 2017 – Berlin, Németország

CrossFit Advanced Gymnastics Course Certificate 2019 – Nottingham, England

CrossFit Judge 2016, 2017

CrossFit Gymnastics Level 1 Certificate 2019 – Preston, England

Certified Weightlifting Trainer 2019 – Budapest, Hungary

edzők, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FEKETE ANETT

Fekete Anett vagyok, és a 10 éves edzői pályafutásom alatt mindig is fontosnak tartottam, hogy fejlődjek, tapasztalataimmal minél szélesebb skálát tudjak lefedni a hivatásomban. Így jutottam el 2014-ben a CrossFit világába, ami azonnal meghatározó szerepet nyert el nálam.

Lenyűgözött a sportág összetettsége, hogy a technikák csiszolása szüntelen kihívást jelent sportolóként és edzőként egyaránt. Innen nem volt nehéz a súlyemelést is egy kicsit komolyabban vennem, ezen a területen is folyamatosan képzem, és időnként meg is mérettetem magam. Mindehhez pedig elengedhetetlen alapot jelent a mobilizáció és a gimnasztika. Ezek mozgásanyaga jól beilleszthető a prehab-rehab vonalba, mely szintén nagyon közel áll a szívemhez.

Szeretem a közös munkát, megélni az edzettjeim fejlődését, segítséget nyújtani és megosztani a tapasztalataimat, legyen szó kezdőről, újrakezdőről, sérüléssel bajlódóról, hobbi vagy élsportolóról.

CrossFit, FMS Level 1

ELTE-TFK, Angol-testnevelés szak, Balance Akademia – Kinesiology taping

IWI Szemelyi Edző, Sportedző, Kosárlabda

edzők, Edzőink, CrossFit -  MayFly
SZÁNTÓ SÁNDOR

2011 óta foglalkozom a CrossFit sporttal. Először csak mint sportoló, majd – miután kiderült, hogy helyi és országos szinten is még elég nagy vákuum található az edzői, szervezői oldalán a sportnak – gyorsan bele is vágtam fejleszteni magam ezen irányokba.

10 évnyi vízilabdás pályafutásom után a sport nélkülözhetetlen maradt az életemben, amit mások számára is elérhetővé tehettem a CrossFit csoportos edzések által. Mindig az motivált, hogy olyan felismerésekre és változásokra vezessem rá az embereket fizikálisan és mentálisan, amik jobbá teszik az életüket, egészségesebbek és fittebbek lesznek tőle. A munkámban elsődleges a preventív megközelítés és a jó hangulat kialakítása, illetve a hatékony és hosszútávú fejlesztés..

Számos külföldi tapasztalat, képzések és versenyeken szerzett közösségi élmény vezetett abba az irányba, hogy kinti csoportos edzéseken sikeresen alkalmazott módszereket adaptáljak hazai környezetbe. Az edzősködés mellett hazai és nemzetközi versenyek szervezésében és bíráskodásában is rendszeresen dolgozom magas szinten. Ezen tapasztalataimat is igyekszem majd kamatoztatni a terem életében.

Néha vissza kell lépni kissé a fejlődésért. Közel 5 év vezető edzősködés után új kihívásokat keresve vágok bele a közös munkába a MayFly csapatával.

CrossFit Level 2 trainer (2017-)

CrossFit Judge OC (2016-)

CrossFit Scaling course OC

FMS expert Level 1 (Functional Movement Screen)

edzők, Edzőink, CrossFit -  MayFly
SZUROMI TÍMEA

Sziasztok, Szuromi Tímea vagyok, válogatott súlyemelő. Gyermekkorom meghatározó sportága az úszás volt, amit 15 évig versenyszerűen űztem. Ezután nagyon sok sportágban megfordultam: jött 3 év vízilabda, majd női testépítésben álltam színpadra, de itt hamar rájöttem, hogy ez nem az én sportágam. Játszottam Magyarország első női amerikai foci csapatában is 3 évet. Eközben megfertőzött a vasak és a súlyok világa, először erőemelő voltam, amiben mondhatom, elértem, amit el lehet, 3x-os Európa- és Világbajnok lettem, 3 különböző szervezetnél. Sajnos nem voltam motivált, hogy tovább folytassam így váltottam olimpiai sportágra, és így lettem súlyemelő. 5 év alatt, többszörös magyar bajnok, korosztályos Európa bajnok és világcsúcstartó lettem. Jelenleg a 2020-as tokiói olimpiára készülök.

Edzői pályafutásomat először a gyerekeknél, úszóedzőként és oktatóként kezdtem. Aztán gyermekkori álmom teljesült azzal, hogy a fitness és testépítő sportágban edzőként sikerült elhelyezkednem, és lettem versenyfelkészítő edző. Emellett minden fogyni, hízni, változni vágyó átlagembert, hobbi sportolót terelgetek egy egészségesebb és fittebb élet útjára. A CrossFitet mint kiegészítő sportágat csempésztük bele a súlyemelő felkészülésembe. Minden nehézségével, összetettségével, sokrétűségével együtt belopta magát a szívembe. Ezzel együtt adta magát egy újabb cél, amit edzőként szeretnék elérni, az pedig az, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit a súlyemelés és a versenyzés adott, azt átadhassam mindenki számára, ezzel segítve saját céljaik elérését.

Testnevelő – Gyógytestnevelő tanár

Súlyemelő edző

TRX edző – R- med akadémia

IFBB Testépítés és Fitness edző

edzők, Edzőink, CrossFit -  MayFly
FICSOR ALEX

Ficsor Alex vagyok, 2012-ben ismerkedtem meg a Crossfit világával. 10 évig triatlonoztam, vízilabdáztam, majd az erőedzésbe is belekóstoltam egyetemistaként. Egyetem alatt, egy olyan módszert kerestem, amely segít a triatlonos állóképességemet megtartani, ugyanakkor az erőmet és a koordinációmat is tudom vele fejleszteni. Ekkor lettem szerelmese a Crossfit edzésfilozófiájának, és közösségének.

Edzőként folyamatosan fejlesztem magam, hogy tudásommal segítsek a sporttársaknak felépíteni a legerősebb verziójukat, mind fizikailag, mind mentálisan.
Foglalkozom Kezdőkkel, Haladókkal és szeretnék elit szintű versenyzőket is felkészíteni a későbbiekben.
Imádok oktatni (és beszélni is), ezáltal bármikor rendelkezésetekre állok gimnasztika, állóképességi edzés, táplálkozás, de még rehabilitációs és súlyemeléssel kapcsolatos témákban is.
Célom elsősorban az egészséges mozgásminták és szokások kialakítása.

Számomra nincs is jobb érzés mikor egy összetartó közösséget látok, akik egymást motiválják, és együtt fejlődnek, vagy mikor egy mozgás hosszú tanulása és gyakorlása kifizetődik, sikerül az első húzódzkodás, kézen állás, muscle up, vagy egyszerűen csak élénkebbnek és egészségesebbnek érzi magát az ember a mozgástól.

Olyan emberek vesznek körül itt, akiket nem csak én oktatok, de engem is motiválnak, hogy a tökéletességre törekedjek. Ettől olyan érzésem van, hogy valahova tartozom, és örülök, hogy a Mayfly családhoz csatlakozhattam.

Testnevelő edző Bsc- Testnevelési egyetem

PN Level 1 táplálkozás-tanácsadó – Precision Nutrition

CrossFit Level 1 edző

Személy edző- Iwi Nemzetközi Fitnesziskola