1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

MayFly Blog

A CrossFit MayFly Blog azért indult, hogy minél több információt tudjunk megosztani veletek a crossfitről. Ha még nem próbáltátok ki ezt a sportot, akkor reméljük ezekkel az írásokkal meghozzuk a kedvet.  Ha pedig már profi crossfittesek vagytok, akkor betekintést nyerhettek a CrossFit MayFly életébe. Ismerjétek meg termünket, edzőinket, közösségünket, hitvallásunkat.

Milyen témákról olvashatsz a CrossFit MayFly blog oldalán? 

A cikkek között vannak kifejezetten a kezdőknek szólók, de írunk a súlyemelésről, vagy a 40 feletti sportolás fontosságáról. Gyakran kérjük fel a rendszeresen hozzánk járók vendégeket, hogy osszák meg tapasztalataikat, élményeiket a crossfittről! Hogyan találtak rá erre a sportra, mi motiválja őket és miben segít nekik a crossfit a hétköznapok során. Így indult el népszerű sorozatunk is hétköznapi crossfitterek címmel. A havonta frissülő tartalommal célunk, hogy minél több emberhez eljusson a CrossFit itthon is, és betekintést nyerjenek ebbe a sportba. 

Olvassátok blogunkat, hogy mindig képben legyetek, mi történik nálunk. 

crossfit mayfly blog, MayFly Blog, CrossFit -  MayFly

Mi egy összetartó közösség vagyunk Budapesten, akik számára a CrossFit, öröm. Támogatjuk, felvidítjuk, segítjük és motiváljuk egymást. Igyekszünk minden egyes napot úgy megélni, hogy azt érezzük, megérte, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy ne hozzuk ki belőle a maximumot! 

 

Ha naprakész információt szeretnétek a termünkről, eseményeinkről, kövessetek minket Facebook, YouTube vagy Instagram oldalunkun!

BLOGCIKKEK