1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Cégeknek

CROSSFIT EDZÉS CÉGEKNEK

MOTIVÁLTABB DOLGOZÓK EGY SIKERESEBB JÖVŐÉRT!

Egyedi sportolási lehetőség dolgozóinak a CrossFit MayFly-ban.

CrossFit edzést biztosítunk cégeknek a XI. kerületben. A CrossFit egy rendkívül hatékony, változatos és szórakoztató edzésforma, melynek rendszeres gyakorlása jelentősen javítja dolgozói életminőségét és a munkájukban nyújtott teljesítményét. Egy professzionális környezetben szakmailag magasan kvalifikált edzői gárdával gondoskodunk arról, hogy alkalmazottai biztonságos kezekben legyenek. A stresszt maguk mögött hagyva, az órák után felfrissülten és céltudatosan térnek vissza munkahelyükre.
Rugalmas edzésidőpontok: reggel, ebédidőben vagy akár a délutáni órákban is.

CROSSFIT EDZÉS CÉGEKNEK –

avagy hogyan maradjanak dolgozói lendületesek, energikusak és motiváltak, biztosítva cége sikeres működését hosszútávon!

Mit kínálunk Önnek és csapatának? 

Rendszeres sportolási lehetőséget, amely fejleszti a munkatársak együttműködési képességét, vitalitását és kreativitását. Ezentúl a munkahelyi stresszt is maguk mögött hagyva sokkal felszabadultabban térnek vissza munkahelyükre.

Az edzések során teszteljük : kitartásukatszervező készségüketstratégiai érzéküketcsapatjátékukatkoncentrációs képességüket. Mindezeket egy szórakoztató és rendkívül változatos 60 perces edzés formájában valósítjuk meg. Szakmailag felkészült edzői csapatunk gondoskodik a biztonságos és profi környezetről. Teszünk róla, hogy dolgozói ne csak egészségesebbek legyenek, de újra legyenek céljaik és sokkal motiváltabbakká váljanak az élet egyéb területén is. Az edzések időpontja rugalmasan az adott cég igényei szerint alakítható, az edzésprogram nehézségi szintje pedig az emberek képességeinek megfelelően könnyedén igazítható.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben vagy telefonon.

CSOMAGAJÁNLATOK CÉGEKNEK

crossfit edzés cégeknek, Cégeknek, CrossFit -  MayFly

Nem talált megfelelő csomagot?

Lépjen kapcsolatba velünk és egyedi ajánlatot biztosítunk Önnek!

Érdeklődni email-ben az info@crossfitmayfly.com –on vagy a +3670/ 397 1205-ös telefonszámon lehetséges!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Email: info@crossfitmayfly.com

Telefonszám: +3670/ 397 1205

Cím: 1116 Budapest, Kondorfa u. 6