1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Hétköznapi CrossFitterek – 3. rész

Hétköznapi CrossFitterek – 3. rész

Ülőmunka és a Crossfit, Hétköznapi CrossFitterek – 3. rész, CrossFit -  MayFly

Sportoltál valamit a crossfit előtt?

Igen, még kis tökös (ovis) koromban a szüleim engem és a nővéremet is betoltak a BVSC-hez úszni, ahol Én bő 2 évig bugyborékoltam. Utána jött 10 év focizás ami alatt kipróbáltam pár hónap erejéig a kajakozást is, de végül maradt a foci.

Hogyan találtad meg a crossfitet?

Teljesen véletlenül. Nővérem születésnapomra befizetett a Balázshoz 5 alkalomra személyi edzésre, és hát azóta lassan elérjük a 200. edzést 😀

Ülőmunka és a Crossfit, Hétköznapi CrossFitterek – 3. rész, CrossFit -  MayFly

Mi az, amit a legnagyobb fejlődésnek érzel?

Igazából nem tudok egy vagy két dolgot kiemelni… Nagyjából a föld alól kezdtünk el embert faragni belőlem. Mind szellemileg mind fizikailag sokat fejlődtem.

Villamosvezetőként dolgozol, így tulajdonképpen ülőmunkát végzel egész nap. Érzel-e változást abban, hogy mennyire fáradnak el az izmaid-ízületeid ahhoz képest, mielőtt elkezdtél crossfitezni?

Igen! Mindent IS érzek! Kevésbé vagyok fáradékony, stresszes (bár eddig sem voltam egy idegbeteg). Képes vagyok egy egész műszak alatt normális testtartásban maradni, nem dőlök jobbra balra 1-2 óra után. Jobban bírom az extrémebb helyzeteket, körülményeket mint például nyáron az 50+ fokos fülkében való munkát.