1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Hétköznapi CrossFitterek – 2.rész

Hétköznapi CrossFitterek – 2.rész

, Hétköznapi CrossFitterek  – 2.rész, CrossFit -  MayFly

Edzői munkád mellett és két gyermekes családanyaként, hogy találtál rá a CrossFit-re?

A CrossFittel bő egy évvel ezelőtt találkoztam előszőr , egy kedves edző barátom járt Farkas Balázshoz személyi edzésre, engem pedig “befogadott” az edzésükbe maga mellé. Ő keltette fel az érdeklődésemet, mivel akkoriban azt éreztem, hogy valami újat kell keresnem saját edzés gyanánt, mert a heti 10 óra általam tartott csoportos edzés és mellette a saját edzéseim (konditermi és csoportos órák) már cseppet sem mozdítottak ki a komfortzónámból. Na a CrossFit kimozdított és azóta is minden egyes edzésen 🙂

Hogy tudod összeegyeztetni az edzést a mindennapokkal?

Két kisgyerek mellett (5 és 7 évesek) nemsok üres járat van, de bele tudom paszírozni a mindennapjaimba az edzéseket, egyrészt mert muszáj, másrészt pedig, ha valami fontos valakinek és tényleg akarja csinálni akkor mindent meg lehet oldani. Az edzés az én időm is egyben, ezért nekem ez nagyon fontos. Úgy gondolom, ha valamit állandóra be szeretnénk építeni az életünkbe azt csak “órarend” szerűen lehet.

, Hétköznapi CrossFitterek  – 2.rész, CrossFit -  MayFly

Mi az, ami ennyire magával ragadott a CrossFitben?Mennyire segít számodra/van kihatással a rendszeres CrossFit-zés a hétköznapjaidra?

A sokszínűsége, hogy örök tanulás, hogy majdnem minden alkalommal a határaimra lökdös, hogy az edzésen elpusztít, de cserébe elpusztíthatatlanná tesz, fizikailag és mentálisan egyaránt. Hobbim a Spartan Race akadályfutás, ehhez a crossfit nekem rengeteget tett hozzá, mind erőnlétben, de az erősödés mellett a futás is könnyebb lett az állóképesség miatt. Soha nem éreztem még ilyen jól magam a bőrömben, nekem örök szerelem lett a crossfit!