1116 Budapest, Kondorfa u. 6
+36 (70) 397 1205
info@crossfitmayfly.com

Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás

Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás

, Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás, CrossFit -  MayFly

Június 22-23-án a Crossfit Mayfly szervezésében megrendezésre került egy két napos súlyemelő szeminárium Fehér Tamás közreműködésével. Tamás nem csak Magyarországon bizonyított mind versenyzőként mind edzőként, szövetségi kapitányként, hanem számos külföldi országban is rengeteg mindent tett le az asztalra.

, Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás, CrossFit -  MayFly

Nagyon fiatalon csöppent bele a sport, azon belül is a súlyemelés világába és egészen a Masters kategóriáig jutva hozta a jobbnál jobb eredményeket. 1975 – 1999 között korosztályos és felnőtt OB érmeket és helyezéseket hozott, valamint korosztályos országos rekordokat döntött. 1988-ban Dél

Amerikai Bajnokság (Uruguay színeiben) I. helyezést ért el, 1990-ben Dél Amerikai Játékokon szintén I. helyezést ért el, és Dél Amerikai rekordot is döntött. 1996 – 2001 között Kétszeres Masters Világbajnok, 4 Masters világrekordot is felállított.

Számos szakmai publikációja jelent meg angol és spanyol nyelven. Számos országban tartott és a mai napig is tart szakmai oktatásokat angol, spanyol nyelven. Szakmai könyve is megjelent 2006-ban angol nyelven, (a világon számos országban oktatnak belőle) TAMÁS FEHÉR’S : OLYMPIC WEIGHTLIFTING címmel.

Főbb munkásságait kiemelve az MSSZ (Magyar Súlyemelő Szövetség) elnöke volt 2005 – 2008 között, ezt követően 2008 és 2014 között a Brit Olimpiai Válogatott szövetségi kapitányaként brillírozott és ezek mellett az USA Weightlifting edzői oktatási menedzseri pozícióját is betöltötte.

, Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás, CrossFit -  MayFly

Ez a szeminárium nem csak edzőknek, vagy leendő edzőknek, versenyzőknek volt borzasztóan hasznos, hanem olyan hobbi sportolóknak is, akik a súlyemelés szerelmesei lettek, de nem kívánják ezt magasabb szintre emelni, csak biztonságosabbá tenni. Ezen felül a másik különlegesség pedig az volt a technikai javításokon/csiszolásokon kívül, hogy olyan oktatási módszerekkel is megismerkedhettünk, amit az edzők és a sportolók is tökéletesen be tudnak építeni edzéseikbe és rendkívül növeli a hatékonyságot.

A szeminárium első napján volt egy kis elméleti rész is, hogy megértsük mindannak a hátterét és a A gyakorlati rész során Tamás hatalmas türelemmel és figyelemmel kísért minket végig, segített, javított és ami a legjobb volt, hogy megoldási javaslatokat is adott személyre szabottan.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük neki ezt a két napot, hogy ránk szánta idejét, nagyon hasznos volt, rengeteget tanulhattunk, és reméljük mihamarabb újra találkozunk!

Idő hiányában a szakítást leginkább gyakorlatban boncolgattuk, de minden másról lent találtok egy kis összefoglalót, reméljük hasznos lesz a számotokra is!

, Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás, CrossFit -  MayFly
, Súlyemelő szeminárium by Fehér Tamás, CrossFit -  MayFly

A szeminárium képeit innen töltheted le